Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. kolo muži A: Čechie Zastávka A - Baník Zbýšov A 3:1 (0:0)

14. 9. 2008

 6. kolo 1. třída sk.B

Čechie Zastávka A - Baník Zbýšov A 3:1 (0:0)Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

Branky: Matouš 2, Rousek Vladimír

Sestava:

Zhoř - Ištok, Rousek T, Sláma Zd, Bohuslav (83. Pospíšil Zd)- Sláma M (72. Rossi), Matouš, Strašák (65. Prchal), Maňásek - Mrázek, Rousek Vl.

 

Hodně diváků, kteří navštívili toto derby, toho v prvním poločase moc nevidělo, za zmínku stojí snad jenom akce z 20. minuty, kdy zbýšovští zahodili velkou šanci, když se jejich útočník dostal po naši chybě do zakončení a z malého vápna trefil pouze Zhoře. Čechie měla jednu vážnější šanci v 27. minutě kdy po rohu nebezpečně hlavičkoval Bohuslav. Stav po prvním poločase byl tedy 0:0.

Do druhého poločasu vstoupili lépe naši hráči. V 50. minutě po chybě hostující obrany prosadil Jan Matouš - 1:0. V 53. minutě po sražení hostujícího hráče v našem pokutovém území se mohl zahrávat pokutový kop, ale rozhodčí zákrok neodpískal. V 58. minutě Zbýšov vyrovnal po standartní situaci, kterou někdo ze zdi tečoval a brankář Zhoř nestihl zareagovat 1:1. Po této brance si hosté vytvořili menší tlak, ze kterého ovšem nic nevytěžili. V 79. minutě po zahrané standartní situaci nebezpečně hlavičkoval hostující hráč těsně vedle domácí branky. V 81. minutě se po zahraném rohovém kopu prosadil hlavou opět Matouš a poslal náš tým do vedení - 2:1. V 90. minutě, kdy už hosté hráli dopředu se snahou alespoň vyrovnat, se po chybě brankáře Přečana na polovině hřiště, který nastřelil Rouska a ten vyhrál následující sprinterský souboj přes půl hřiště tak zakončil do prázdné branky a zvýšil na 3:1.

Nši hráči dnes podali velice dobrý výkon a konečně na domácím hřišti v letošní sezóně dokázali vyhrát. Za tým Zastávky už nastoupil i kamerunský fotbalista Rossi Nyebe, který dříve působil v Bystrci, Rájci - Jestřebí a byl na zkoušce i v tehdejší druholigové Viktorii Žižkov.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro kalba

(Baník, 21. 9. 2008 9:51)

rikas to dobre kalbe, protoze na zastavce nemate hrace v mladeznickych kategorijich tak jsme my ve zbysove krypli magorsky. takze jsou jenom dve varianty bud se u vas nerodi decka a porodnost na zastavce zachranuji pouze spoluobcane ze stare osady. spis bych ale to tipnul na druhou variantu soude podle prispevku ktere tu od vas vidim a ta je ze kluky k fotbalu neumite pritahnout a neumite s nimi pracovat tak aby meli zajem na fotbal chodit ;-).

a jeste neco

(kalb, 19. 9. 2008 18:59)

sice se ti zda ze prace s mladezi je na hovno ale my v pripravce mame dve 98 a zbytek kluku jsou stari 4 az 9 ml zaci jsou vsichni vychozeni s pripravky a st zaku je malo ty kryple mamrdskej

Zastávka - Zbýšov

(Baník Zbýšov, 19. 9. 2008 6:33)

Během toho pro Zastávku tak slavného týdne, se Zastávka se Zbýšovem utkala ještě v dalších 3 utkáních, jejichž výsledky se tady pro jistotu neobjevily. Takže pouze pro pořádek :
Zastávka - Zbýšov
St. žáci - 0:7
Ml. žáci - 1:5
Přípravka - 1:5

Celkové skóre - 2:17

Takže se vraťte zpátky na zem, protože práce s mládeží taky o něčem svědčí a je určitě podstatně důležitější než nějaké vítězství béčka ve III. třídě !!!

pro fanouška

(zastávečák, 17. 9. 2008 16:22)

Nezapomeň co Kadlčík pro Zastávku udělal ty chytráku. Nezapomeň, že kádr musí být široký a ne vždy se každému daří celou sezonu radši fandi a uvědom si , že se Zastávka teď doufám chytla. A co je hlavní, za minunlý týden jsme se Zbýšovem udělali skóre 10:1 ! 4:0 dorost, 3:0 béčko a áčko 3:1 !!! To znamená , že práce na Zastávce se dělá správně a Zbýšov s těma směšnejma posilama a přestupovou teorií se žene do záhuby do budoucna!!!

pochvala

(fanoušek, 15. 9. 2008 13:18)

Hráči Čechie si zaslouží pochvalu za obrovskou bojovnost po celý zápas. Velice dobře zahráli Mrázek a hlavně mladý Maňásek, který v sestavě konečně nahradil nejtragičtějšího hráče v této sezoně Kadlčíka.

Zastávka - Zbýšov 3:1

(Carew, 15. 9. 2008 7:19)

Dobrý výkon, jenom nechápu proč Zbýšov má hrajícího trenéra, našetřete si ještě na jednoho chlapa, ať ten čurák nemusí dělat ze sebe blbce.

Zastavka vs. Zbysov

(Tromby, 14. 9. 2008 19:01)

Ja vedel ze tem kokosum ze natrem prdel :-D